Hakkımızda
Kurumsal

Hakkımızda

Gitar Genç Odası, 2006 yılında kurulmuş bir mobilya ve iç dekorasyon firmasıdır. Kökleri 1945 yılında Adıyaman'da başlayan bir marangoz atölyesine dayanmaktadır. Ailemizin marangozluk mirası, geleneksel zanaat becerilerini moden tasarım ve teknolojiyle birleştirerek üç neslin birikimini temsil etmektedir.

İşletmemiz, ISO 9001 belgesiyle onaylanmış kalite standartlarına sahiptir ve kendi özgün mimari tasarımlarımızla patentli ürünler üretme yeteneğiyle gurur duymaktadır. AR-GE çalışmalarımız, inovasyon ve yaratıcılığa dayalıdır.

4.000 metrekare kapalı ve 1500 metrekare açık üretim alanımız, müşterilerimize en iyi ürünleri sunmak için geniş bir üretim kapasitesi sunmaktadır. Her ürünümüz, tasarım özgünlüğü ve kalite hassasiyeti ile dikkat çekmektedir.

Gitar Genç Odası olarak, müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görmekte ve tutkuyla işimize bağlı kalmaktayız. İşimizin geleceğinde de büyüme hedefleriyle daha fazla kişiye hizmet sunmayı planlamaktayız.

Sizleri de Gitar Genç Odası ailesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz. İlerleyen dönemlerde sizi yenilikçi tasarımlarımız ve patentli ürünlerimizle tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz.

Üretici Firma

4.000 metrekare kapalı alan 1.500 metrekare açık alan ile modern bir üretim tesisinde üretim gerçekleştirmekteyiz.

18 Yıllık Tecrübe

2006 yılından itibaren ticari faaliyetleri sürdüren sektöründe tecrübeli bir markayız.

Memnuniyet

Satış sonrası müşterilerimizden gelen istek ve talepleri hızlı bir şekilde ilgilenip %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermekteyiz.

Destek Hattı

Tüm soru ve destek talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

İletişime Geç
Gitar Genç Odası